Påskekyllinger

Sådan tilbereder du gode påskekyllinger.

  • Påskekylling serveret med salat.

Til 6 personer

Først renses kyllingerne, hvorefter de flækkes og deles i 8 dele. Herefter drysses indersiden med paprika og salt. Dernæst lægges de i et smurt fad med skindsiden opad. Knust hvidløg og salt røres sammen, hvorefter det smøres udover kyllingestykkerne. Til sidst stilles fadet ind i ovnen på midterste rille ved 230 g. i 45 - 75 minutter (dette er efter eget ønske). Det er en god ide at dryppe kyllingestykkerne med stegesmørret engang imellem.

Kan serveres med kartofler, grøn frisk salat og nybagt flutés.

Indsendt af
d.
09.04.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.