Toscatærte

Dejen

Fyldet

Først laves bunden: sukker, bagepulver og mel blandes i en skål, hvorefter smørret smuldres grynet deri. Dejen samles med ægget og lades hvile køligt i godt og vel 1 time. Derefter rulles dejen ud og lægges i en tærteform på cirka 30 centimeter. Kanten presses langs formens side.
Dernæst laves fyldet: Mandlerne smuttes og hakkes groft. Alle ingredienserne blandes til fyldet, som er i en lille gryde, derpå varmes det op til konsistensen er flydende. Herefter røres det sammen og hældes i tærteformen. Tærten bages i 18 min. ved 200 gr. I midten af ovnen til den er gylden brun.
Tærten kan serveres både kold eller lun. Tærten smager rigtig godt med solmodne friske bær.

Indsendt af
d.
22.04.06.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.