Lækker chokoladetærte

Utrolig lækker chokoladetærte med en knasende nøddebund og et fløjlsblødt chokoladefyld. Tærten er virkelig nem, da den ikke engang skal bages men bare skal sætte sig i køleskabet. Men det kan også være svært at være tålmodig, når man ved, hvilken lækkerbisken der venter.

  • Flot ser den ud med de tre lag
  • Nødder og chokolade hakket og klar til bunden
  • Bunden skal blot sætte sig i køleskabet
  • Smør og flormelis piskes luftigt til fyldet
  • En kage med masser af chokolade
  • Den lækre chokoladetærte inden flødeskum kommes på
  • Dækket af et syndigt lag flødeskum
  • Pynt med lidt kakao på toppen
  • Så er tærten klar til at blive spist

Til 10 personer

Tærtebunden

Fyld

Pynt

Start med tærtebunden: Nødder og chokolade hakkes groft. Bland disse ingredienser i en skål sammen med de øvrige ingredienser til tærtebunden.
Fordel "dejen" i et jævnt lag i bunden af en tærteform. Sæt herefter tærtebunden i køleskabet, mens du laver fyldet.

Fyld: Pisk smør og flormelis sammen til en luftig masse. Pisk æggene i, ét ad gangen, så bliver det nemmere at piske. Pisk herefter appelsinsaften i, lidt ad gangen.

Chokolade og fløde opvarmes i en gryde indtil chokoladen er smeltet. Lad det herefter køle lidt af inden chokoladen/fløden vendes i æggemassen.

Tag tærtebunden ud af køleskabet og hæld fyldet i. Sæt derefter tærten tilbage i køleskabet i et par timer.

Inden servering, piskes flødeskum som smøres ud på tærten som pynt. Drys til sidst med høvlet chokolade.

Indsendt af
d.
28.02.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.