Mørbrad i flødesovs

En opskrift på svinemørbrad med det hele. Både bacon, cocktailpølser, løg osv. Snyd ikke dig selv for denne rigtige herreret.

Ingredienser

Baconen steges på en pande med lidt høje sider, og lægges derefter i et ovnfast fad. Cocktailpølserne steges i fedtet fra baconen. Læg dem også i det ovnfaste fad. Løg og hvidløg steges i det sidste baconfedt, og hældes også i det ovnfaste fad. Kom dernæst lidt margarine på panden og steg mørbradskiverne. Husk at krydre med salt, peber og paprika. Læg skiverne i det ovnfaste fad. Kog panden af med fløde, flåede tomater og tomatpuréen. Smag til med salt, peber og paprika, og hæld det hele over i det ovnfaste fad. Sovsen skal være pænt lyserød. Fadet sættes i ovnen i 45-50 minutter ved 200 grader (180 ved varmluft). Kog risene, og varm flutene i ovnen. Velbekomme.

Indsendt af
d.
26.11.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.