Kyllingewok

Ingredienser

Skær skind og ben fra kyllingen og kog dette i ca. 2½ dl vand.
Tilsæt 1 laurbærblad. Skær kyllingen i tynde lange strimler.

Skær blegselleri i små skiver, minimajs i små stykker, løg i tynde halve skiver, peberfrugt i tynde skiver.

Varm woken og hæld olie i bunden.

Pres hvidløget i olien, og tilsæt hurtigt herefter kylling. Lad dette stege til kyllingen har fået nok. Tag kyllingen op af woken, lad lidt af olien blive tilbage.

I mens kyllingen steger laves en sovs af kyllingesuppe (ca. 1½ dl) , krydderier og eddike samt majsmel.

Steg alle grøntsagerne i et par minutter under kraftig varme og under konstant omrøring. Når grøntsagerne har fået et par minutter tilsættes
kyllingen. Herefter hældes sovsen over retten, og det hele simrer i et par minutter, indtil majsmelet har jævnet sovsen lidt.

Serveres med jasminris og salat.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.