Jødekager

Ingredienser

  • 200 Gram Smør/Margarine
  • 350 g mel (6 dl)
  • 85 g sukker (1 dl)
  • 1/2 tsk hjortetaksalt
  • 1 stk æg
  • æg (Sammenpisket)
  • Kanelsukker, hakkede mandler

Bagetid: 5-7 min. ved 200g.

Skær fedtstoffet i stykker. Smuldr det i melet. Tilsæt øvrige
ingredienser. Saml dejen hurtigt. Læg den koldt ""-1 time. Tænd ovnen
og indstil den på 200g. Udrul dejen tyndt på et let melet bord.
Udstik kagerne med glas el. skær dem i ruder med klejnespore. Pensl
kagerne med sammenpisket æg. Drys kanelsukker og evt. mandler på
midten. Sæt pladen på øverste ribbe. Bages 5-7 min.

Indsendt af
d.
06.07.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.