Ristaffel

Til 3 personer

Varm en wok gryde op ved kraftig varme. Hæld olien i og svits karry i olien.

Kalkunbrystet skæres i mindre stykker/tern og brunes i olien (kan evt. gøres i flere omgange).

Broccolien skylles og stokken skæres af og det pæneste snittes i små stave. Selve broccoli-hovederne deles i små passende buketter.

Rens porrene godt og skær dem i fine tynde strimler.

Skræl ingefæren og skær den i små tern.

Skræl æblet og skær det i små både.

Maizenamelet opløses i æblejuicen. Sukker, sennep og gurkemeje kommes ned i wok gryden til det brunede kød. Rør konstant rundt indtil det er blevet mere tykt.

Æblet, ingefær, broccoli og porer kommes i. Du kan evt. tilsætte mere æblejuice eller vand hvis retten er blevet for tyk.

Ristaffel koges færdig under låg ca. 10 minutter, og er derefter klar til servering.

Retten serveres med ris kogt med 2 teskefulde gurkemeje og små skåle med diverse tilbehør f.eks. skiver af banan, majs, kokosmel, sherrytomater, syltede hvidløg, rosiner og ærter. Og naturligvis mango chutney som den hemmelige ingrediens.

Indsendt af
d.
11.12.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.