Opskrift på Millionbøf

Millionbøf er nostalgisk, dansk favoritmad af simple årsager: Retten er nem at lave, solid og mættende og har en mild smag, de fleste kan lide. Server eksempelvis med kartoffelmos og surt tilbehør, som asier eller syltede agurker.

  • Millionbøf med kartoffelmos og syltede rødbeder.

Til 4 personer

Fjern skrællen fra løgene og hak dem i grove stykker.

Smelt smørret i en gryde og steg løget heri til det tager farve. Kom oksekødet i gryden og rør i det til det deler sig og brunes.

Kom den engelske sovs og paprika i. Lad det simre i et par minutter.

Tilsæt bouillon samt en smule salt og peber. Det skal nu simre med låg ved lav temperatur i minimum 15 minutter.

Lav en jævning af melet og vandet. Bland det gradvist i gryden, indtil retten har den ønskede tykkelse. Lad det koge i omtrent 5 minutter og tilsæt kulør.

Krydr millionbøffen med yderligere salt, peber og paprika efter smag.

Indsendt af
d.
15.01.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.