Salat med perlebyg og avocado

Denne fyldige salat med perlebyg og avocado er både velsmagende og mættende. Salaten fremstår på en gang rustik og frisk, og hvidløg og basilikum er med til at gøre den ekstra aromatisk.

  • Rigtig god salat med masser af smag.
  • Her kan man bedre se perlebyggen.

Til 3 personer

Skyl perlebyggen, og kog den i vandet med lidt salt i ca. 40 minutter. Hæld herefter vandet fra, og lad perlebyggen køle helt af.

Skær tomaterne i små tern, og bland dem med perlebyggen.

Pres hvidløg, og tilsæt det. Hak 2/3 af basilikummen, og gem resten til anretning.

Skær avocado i tern, og pres citronsaft over.

Kom basilikum og 2/3 af avocadoternene i perlebygsalaten, vend det hele forsigtigt, og smag til med salt og peber.

Anret salaten med den sidste tredjedel af avocadoternene og de sidste basilikumblade.

Tip:
Salaten kan f.eks. serveres til oksekød, kylling eller fisk.

Indsendt af
d.
18.11.15.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.