Rødkålssalat med æbler

Denne rødkålssalat er fuld af smag, den er meget nem at lave og består af robuste, sunde råvarer. Den passer godt til julemad eller til kødretter, men kan anvendes som tilbehør til det meste.

Smagen fra citronen og honningen spiller godt sammen og tilfører en ekstra frisk smag til rødkålen. Salaten får den perfekte konsistens, når kålen blødgøres af citronen, men bibeholder dens karakteristiske bid.

  • Rødkålssalaten er både flot og velsmagende.

Til 6 personer

Snit rødkålen fint og kom den i en skål. Pres citronsaften over. Dæk skålen til og lad den trække i køleskabet en times tid. Syren i citronsaften blødgør rødkålen en smule.

Hak rødløget fint. Skær æblerne i grove tern. Kom hakket rødløg, æbletern, rosiner og valnødder i skålen med rødkål og bland det.

Rør olie og honning sammen og hæld det over rødkålssalaten. Bland godt inden servering.

Indsendt af
d.
15.12.11.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.