Shakes - Drinks opskrifter på shakes

Sådan laver du lækre shakes. Shakes er drinks der skal rystes. Find de bedste drinks opskrifter på shakes og andre drinks på WebOpskrifter.dk

Cosmopolitan

En Cosmopolitan er lavet med vodka, triple sec og tranebærjuice. Skal shakes og sies godt inden servering.

Plaza Royal

Få en god smagsoplevelse med denne opskrift på Plaza Royal. Den er lavet med gin samt en sød og en tør Vermouth. Serveres iskold i et cocktailglas.

Sydney Fizz

En flot og velsmagende drink som er lavet med gin, citronsaft, appelsinjuice, grenadine og danskvand.

Yellow Fever

Drinken er nem at lave og indeholder rom, Jägermeister, juice og isterninger. Yellow fever skal helst shakes godt med isterningerne så den serveres så kold som muligt.

Go Go

Denne drink indeholder rom, cacaolikør, fløde og frugtjuice. En go go er nem at lave og har en rigtig god smag som dine gæster vil være vilde med.

Orange dreams

Denne orange drink er lavet med rom, triple sec, Martini Extra Dry og ferskenjuice.

Apricot Lady

Drinken har en dejlig smag af frugter og en flot farve der gør den ekstra god at servere for dine gæster. Apricot Lady skal helst shakes med is og serveres iskold for at få den bedste smag.

Bee's Kiss

Denne drink er lavet med kun 3 ingredienser nemlig rom, honning og fløde. Bee's Kiss skal nydes iskold og er derfor bedst når den er blevet shaket med knust is.

Golden Cadillac

Drinken er lavet med Galliano og fløde samt Creme de Cacao. Shakes i et en cocktailshaker og serveres iskold.

Grand Slam

En Grand Slam drink er lavet med whisky, vermouth, Grand Marnier, citronsaft og appelsinjuice. Drinken har en kraftig smag af citrusfrugter og krydderier som går godt sammen med whiskyen.

Ramoz Fizz

Denne specielle drink er lavet med gin, fløde, æggehvide, citron, orangeblomstvand og danskvand. Når ingredienserne shakes tilpas lang tid får man en cremet og lidt "luftig" drink.

Robinson

Opskrift på Robinson som er en drink lavet med Pisang Ambon, ananasjuice, Sprite og lidt fløde. En flot og eksotisk drink som evt. kan pyntes med drinksparaplyer og en skive ananas inden servering.

Slalom

Drinken er lavet med lys rom, Grand Marnier og Rose's Lime. Slalom har en frisk smag og er derfor velegnet at servere inden middagen.

The melody

Whisky, fløde, creme de banane og hvid curacao er elementerne i denne smagssymfoni. The melody er en drink som skal serveres iskold og egner sig godt som en aftendrik.