Madplaner

Nemme og lækre madplaner med både opskrifter og indkøbsliste, som kan hentes helt gratis til det antal personer, du ønsker. Der er sørget for, at de samme ingredienser bruges i flere retter, så du sparer penge og mindsker madspild.

God madplan for en uge.
Madplan med indkøbsliste

7 dage med populære hverdagsretter og tilhørende indkøbsliste, så det er ekstra nemt at spare både penge og tid i en travl hverdag.

Sund madplan til hele familien
Sund madplan med indkøbsliste

Gratis madplan med fem gode hverdagsretter fra det sunde køkken. Så er det altså nemt og lækkert at spise sundt.

Her er kan man se hele fadet.
Ekstra nem madplan med indkøbsliste

5 ekstra nemme hverdagsretter, der er klar i en fart, og med indkøbslisten kan man klare alle indkøb på én gang.

Madplan for en hel uge.
Madplan for en uge

Fantastisk madplan til en hel uge med alletiders hverdagsmad. Opskrifter og samlet indkøbsseddel kan som altid hentes i samlet PDF.

Billig madplan til 2, 3, 4 eller 5 personer.
Billig madplan med indkøbsliste

5 dage med nemme hverdagsretter til billige penge. Der er sørget for at de samme ingredienser bruges i flere af opskrifterne, så der skal købes færre forskellige ingredienser - det er godt for pengepungen.

5 dage med nem og lækker aftensmad.
Madplan med nem & lækker aftensmad

Gratis ugeplan med dejlig aftensmad og komplet indkøbsseddel. Så er det altså ret nemt at lave lækker mad i hverdagen.

Hurtig aftensmad
Madplan med hurtig mad

Retterne tager maks 30 min. at lave, så de passer perfekt ind i en travl hverdag. Og ligesom vores andre madplaner kan denne hentes til 2, 3, 4 eller 5 personer.

Gratis ugemadplan med indkøbsliste
Ugemadplan med indkøbsliste

Er du løbet tør for inspiration? Med denne ugemadplan er det en smal sag at lave og spise dejlig mad i løbet af ugen.

Nemt og billigt
Nem og billig madplan med indkøbsliste

Super nem og billig madplan med tilhørende indkøbsliste, så man både kan få god mad i en fart og undgå at ende i luksusfælden.

Lækre opskrifter og samlet indkøbsliste
Madplan med lækre opskrifter

Denne ugemenu gør hverdagsmaden lidt mere spændende, og så kan man handle til hele ugen på én gang med den samlede indkøbsliste.

Madplan efter low carb kuren.
Low carb madplan

Low carb madplan med fem forrygende opskrifter, hvor der er skruet ned for kulhydraterne og op for smagen i bedste LCHF-stil.

Mad på budget for 2, 3, 4 eller 5 personer.
Madplan på budget

Hvis man både vil spise lækkert og på et lavt budget, så er der hjælp at hente her. Oplagt hvis man f.eks. er på SU eller bare gerne vil spare.

Ugeplanens med 5 retter
Ugeplan med lækker mad

Er du tom for idéer til aftensmaden? Slip for selv at skulle finde på! Denne ugeplan er fyldt med lækker mad, og med den tilhørende indkøbsliste er det nemt at blive klar til den kommende uge.

Madplan med nem aftensmad i 5 dage.
Madplan med lækker aftensmad

Få fantastisk aftensmad hele ugen med denne madplan samt tilhørende indkøbsliste. Hele herligheden kan hentes helt gratis.

Sund aftensmad
Sund aftensmad madplan

Super god ugemenu med sund aftensmad, der bugner af grøntsager og gør det nemt at holde den slanke linje. Opskrifter og indkøbsseddel kan hentes gratis i en samlet PDF.

Billig ugeplan
Billig ugeplan med indkøbsliste

Denne billige ugeplan med tilhørende indkøbsliste er perfekt, hvad enten du er studerende på SU, har et stramt budget eller bare gerne vil spare penge på madkontoen.

Gratis madplan med LCHF aftensmad
LCHF madplan

Helt suveræn LCHF-madplan med masser af smag. Den gør det endnu nemmere, at leve op til Low Carb High Fat kurens principper, hvad enten målet er vægttab eller blot at spise masser af dejlig mad i løbet af ugen.

Nem vegetarisk madplan
Vegetar madplan

Gør det super let at få velsmagende vegetarmad med masser af grønt og masser af smag. F.eks. laves vegetarfrikadellerne af rester af indisk dahl, og resterne af pandekagefyldet bruges også i de fyldte søde kartofler.

Hvad siger andre om vores madplaner?

Vi er overvældede af alle jeres søde beskeder og positive kommentarer. Her er et lille udpluk:

»Fantastisk madplan😊 Tak for dejlig inspiration og gode opskrifter😊« - Lotte L.K.

»Det smager fantastisk. Det er første gang at vi prøver madplanen og hvor har vi været godt tilfredse. Glæder mig allerede til den næste madplan« - Helle J.

»Har fuldt sidste uges opskrifter og det var SÅ lækkert« - Trine E.

»Super lækkert og nemt - og fedt med indkøbslisten😊 Håber der kommer endnu en madplan« - Gitte N.

Skal jeg handle efter tilbud i et bestemt supermarked?

Nej, vores madplaner er ikke baseret på tilbud i bestemte supermarkeder i bestemte uger. Derimod tilstræber vi, at alle ingredienser kan fås i et hvilket som helst supermarked - også discountbutikker som Netto, Fakta og Rema 1000.

Enkelte madplaner kan indeholde ingredienser, som man nogle gange skal i de større supermarkeder (f.eks. Bilka, Føtex, Kvickly eller Meny) for at finde. Men så har vi typisk angivet alternative ingredienser, som også kan findes i discountbutikkerne.

Hvordan laver I madplanerne?

Vi har udviklet et særligt system - en slags skabelon - som gør os bedre i stand til at lave nemme og lækre madplaner, hvor der er et vist overlap af de samme ingredienser i flere af retterne. Det sikrer, at man ikke ender med en masse rester af ingredienser, som man ikke får brugt. Rent økonomisk er det også en fordel, fordi man skal købe færre forskellige ingredienser og dermed sparer penge.

Antal personer og dage

Alle vores madplaner (og deres tilhørende indkøbsliste) kan hentes til 2, 3, 4 eller 5 personer. Nogle af madplanerne kan desuden hentes til 1 person.
Nogle madplaner er til 5 dage, mens andre er til 7 dage.

Download eller print opskrifter og indkøbsliste

Alle vores opskrifter (også dem der indgår i madplanerne) kan naturligvis ses online og printes på papir.
Og hvis du tilmelder dig vores gratis nyhedsbrev, kan du også downloade hver enkelt madplan med både opskrifter og indkøbsliste som en samlet PDF - lige til at printe eller gemme på din computer, mobil eller iPad.

Kan jeg se et eksempel inden jeg tilmelder mig?

Ja, denne vegetariske madplan kan downloades, uden du behøver at tilmelde dig nyhedsbrevet. Så kan du se et eksempel på, hvordan madplanerne er bygget op med opskrifter og indkøbsliste.
Vi håber naturligvis, at det giver dig lyst til at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du også kan få de andre madplaner. Og hvis du fortryder, kan du til enhver afmelde nyhedsbrevet igen med et enkelt klik.

Hvad hvis man gerne vil tabe sig?

Vi har lavet flere sunde madplaner, som indeholder masser af grøntsager eller er low carb. De er dog ikke lavet med et bestemt vægttab for øje, men hvis du gerne vil tabe dig, er de måske alligevel et kig værd.

Med og uden fisk

Vi har både madplaner med og uden fisk, og i de retter, der indeholder fisk, er det nogle gange angivet, hvis fisken kan erstattes af f.eks. kylling. Så uanset om du kan lide fisk eller ej - er der helt sikkert en madplan for dig.

Gå til toppen af oversigten over madplanerne