Madplaner

Nemme og lækre madplaner med både opskrifter og indkøbsliste, som kan hentes helt gratis til det antal personer, du ønsker. Der er sørget for, at de samme ingredienser bruges i flere retter, så du sparer penge og mindsker madspild.

Madplan for en hel uge.
Madplan for en uge

7 dage med populære hverdagsretter og tilhørende indkøbsliste, så det er ekstra nemt at spare både penge og tid i en travl hverdag.

Sund madplan til hele familien
Sund madplan med indkøbsliste

Gratis madplan med fem gode hverdagsretter fra det sunde køkken. Så er det altså nemt og lækkert at spise sundt.

Madplan efter low carb kuren.
Low carb madplan

Low carb madplan med fem forrygende opskrifter, hvor der er skruet ned for kulhydraterne og op for smagen i bedste LCHF-stil.

Nemt og billigt
Nem og billig madplan med indkøbsliste

Super nem og billig madplan med tilhørende indkøbsliste, så man både kan få god mad i en fart og undgå at ende i luksusfælden.

Spis dig til ketose og vægttab
Keto madplan

5 nemme retter der indeholder maks 15 gram kulhydrat pr. person. Så er det altså lækkert at være på ketose diæt.

Gratis ugemadplan med indkøbsliste
Ugemadplan med indkøbsliste

Er du løbet tør for inspiration? Med denne ugemadplan er det en smal sag at lave og spise dejlig mad i løbet af ugen.

Madplan med nem aftensmad i 5 dage.
Madplan med lækker aftensmad

Få fantastisk aftensmad hele ugen med denne madplan samt tilhørende indkøbsliste. Hele herligheden kan hentes helt gratis.

Billig ugeplan
Billig ugeplan med indkøbsliste

Denne billige ugeplan med tilhørende indkøbsliste er perfekt, hvad enten du er studerende på SU, har et stramt budget eller bare gerne vil spare penge på madkontoen.

Hurtig aftensmad
Madplan med hurtig mad

Retterne tager maks 30 min. at lave, så de passer perfekt ind i en travl hverdag. Og ligesom vores andre madplaner kan denne hentes til 2, 3, 4 eller 5 personer.

Gratis madplan med LCHF aftensmad
LCHF madplan

Helt suveræn LCHF-madplan med masser af smag. Den gør det endnu nemmere, at leve op til Low Carb High Fat kurens principper, hvad enten målet er vægttab eller blot at spise masser af dejlig mad i løbet af ugen.

Nem vegetarisk madplan
Vegetar madplan

Gør det super let at få velsmagende vegetarmad med masser af grønt og masser af smag. F.eks. laves vegetarfrikadellerne af rester af indisk dahl, og resterne af pandekagefyldet bruges også i de fyldte søde kartofler.

Månedsmadplan
Billig madplan for en hel måned

Virkelig gennemtænkt månedsmadplan med 30 dages budgetvenlig aftensmad, som gør det muligt at leve for kun 500 kr. om måneden pr. person.

Ugeplanens med 5 retter
Ugeplan med lækker mad

Er du tom for idéer til aftensmaden? Slip for selv at skulle finde på! Denne ugeplan er fyldt med lækker mad, og med den tilhørende indkøbsliste er det nemt at blive klar til den kommende uge.

God madplan for en uge.
Madplan med indkøbsliste

Fantastisk madplan til en hel uge med alletiders hverdagsmad. Opskrifter og samlet indkøbsseddel kan som altid hentes til det ønskede antal personer.

Kost til irriteret tarm
Low FODMAP madplan

Få glad mave med denne madplan, der gør det både nemt og lækkert at følge low fodmap diæten.

Her er kan man se hele fadet.
Ekstra nem madplan med indkøbsliste

5 ekstra nemme hverdagsretter, der er klar i en fart, og med indkøbslisten kan man klare alle indkøb på én gang.

Hvad siger andre om vores madplaner?

Vi er overvældede af alle jeres søde beskeder og positive kommentarer. Her er et lille udpluk:

»Fantastisk madplan😀 Tak for dejlig inspiration og gode opskrifter😀« - Lotte L.K.

»Det smager fantastisk. Det er første gang at vi prøver madplanen og hvor har vi været godt tilfredse. Glæder mig allerede til den næste madplan« - Helle J.

»Har fuldt sidste uges opskrifter og det var SÅ lækkert« - Trine E.

»Super lækkert og nemt - og fedt med indkøbslisten😀 Håber der kommer endnu en madplan« - Gitte N.

Skal jeg handle efter tilbud i et bestemt supermarked?

Nej, vores madplaner er ikke baseret på tilbud i bestemte supermarkeder i bestemte uger. Derimod tilstræber vi, at alle ingredienser kan fås i et hvilket som helst supermarked - også discountbutikker som Netto, Fakta og Rema 1000.

Enkelte madplaner kan indeholde ingredienser, som man nogle gange skal i de større supermarkeder (f.eks. Bilka, Føtex, Kvickly eller Meny) for at finde. Men så har vi typisk angivet alternative ingredienser, som også kan findes i discountbutikkerne.

Hvordan laver I madplanerne?

Vi har udviklet et særligt system - en slags skabelon - som gør os bedre i stand til at lave nemme og lækre madplaner, hvor der er et vist overlap af de samme ingredienser i flere af retterne. Det sikrer, at man ikke ender med en masse rester af ingredienser, som man ikke får brugt. Rent økonomisk er det også en fordel, fordi man skal købe færre forskellige ingredienser og dermed sparer penge.

Antal personer og dage

Alle vores madplaner (og deres tilhørende indkøbsliste) kan hentes til 2, 3, 4 eller 5 personer. Nogle af madplanerne kan desuden hentes til 1 person.
Nogle madplaner er til 5 dage, mens andre er til 7 dage.

Download eller print opskrifter og indkøbsliste

Alle vores opskrifter (også dem der indgår i madplanerne) kan naturligvis ses online og printes på papir.
Og når du klikker dig ind på en af madplanerne, kan du vælge det ønskede antal personer og derefter downloade madplanen med både opskrifter og indkøbsliste som en samlet PDF - lige til at printe eller gemme på din computer, mobil eller iPad.

Bliver man tilmeldt noget?

Nej, du bliver ikke tilmeldt noget og behøver heller ikke at tilmelde dig nyhedsbrevet for at se madplanerne.
Vi håber dog, at du alligevel har lyst til at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du også kan få fremtidige madplaner. Og hvis du fortryder, kan du til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen med et enkelt klik.

Hvad hvis man gerne vil tabe sig?

Vi har lavet flere sunde madplaner, som indeholder masser af grøntsager eller er low carb. De er dog ikke lavet med et bestemt vægttab for øje, men hvis du gerne vil tabe dig, er de måske alligevel et kig værd.

Med og uden fisk

Vi har både madplaner med fisk og uden fisk, og i de retter, der indeholder fisk, er det nogle gange angivet, hvis fisken kan erstattes af f.eks. kylling. Så uanset om du kan lide fisk eller ej - er der helt sikkert en madplan for dig.

Gå til toppen af oversigten over madplanerne