Privatlivspolitik

1. Baggrund

1.1. I forbindelse med levering af vores ydelser til vores brugere, behandler vi oplysninger om enkeltpersoner (personoplysninger).

1.2. Hvis du vil gøre brug af vores ydelser/tjenester, er det nødvendigt, at vi behandler personoplysninger om dig.

1.3. Du kan her læse om, hvilke personoplysninger vi behandler, samt hvilke rettigheder, du har.

2. Dataansvarlig

2.1. HEPHEY ApS er dataansvarlig for behandling af personoplysninger på/hos Webopskrifter.dk og vores tilhørende nyhedsbrev for Webopskrifter.dk

2.2. Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi behandler oplysninger om dig, kan du kontakte os på admin@webopskrifter.dk

3. Formål

3.1. Vi behandler oplysninger om dig, for at kunne administrere vores brugerforhold med dig, til trafikmåling og for at levere vores ydelser/services til dig, herunder for at kunne tilbyde dig relevant onlineindhold og relevante annoncer.

4. Hvorfra stammer oplysningerne

4.1. I forbindelse med tilmelding til nyhedsbrevet for Webopskrifter.dk bliver du bedt om at oplyse din e-mailadresse og eventuelt andre oplysninger såsom navn.

4.2. Som dokumentation for din tilmelding til vores nyhedsbrev, registrerer vi oplysninger om IP-adresse, den webadresse og den tilmeldingsformular du tilmeldte dig på.

4.3. Vores system registrerer endvidere de klik, du foretager i nyhedsbrevene, så vi løbende kan sende de mest relevante opskrifter mv. til dig.

4.4. Hvis du har oplyst navn ved tilmelding til nyhedsbrevet, forsøger vores system automatisk at vurdere dit køn.

4.5. Hvis du anvender vores kontaktformular eller kontakter os pr. mail behandler vi din e-mailadresse og navn til at besvare din henvendelse.

5. Hvordan må vi bruge oplysningerne

5.1. Vi behandler almindelige ikke-følsomme personoplysninger om dig på baggrund af følgende:

5.1.1. Dit udtrykkelige samtykke, som du til enhver tid kan tilbagekalde. Tilbagetrækning af samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykke inden tilbagetrækningen.

5.1.2. Til opfyldelse af vores aftale med dig om levering af vores services/ydelse til dig.

5.1.3. Til opfyldelse af en retlig forpligtelse til at gemme dokumentation for brugerens samtykke i 2 år.

5.1.4. Til opfyldelse af vores legitime interesse i at udvikle og tilbyde det mest relevante indhold til vores brugere.

6. Modtagere af personoplysninger

6.1. Vi videregiver ikke personoplysninger om dig.

6.2. Hvis du benytter kommentar-funktionen på Webopskrifter.dk, kan andre brugere se din kommentar samt dit navn og facebook profil-billede (da vi benytter Facebooks kommentar-plugin).

7. Overførsel af oplysninger til tredjelande

7.1. Når vi benytter leverandører eller underleverandører i lande udenfor EU/EØS, og derfor overfører personoplysninger til sådanne lande, vil det ske inden for rammerne af Databeskyttelsesforordningen, f.eks. ved at leverandøren er tilsluttet EU-U.S. Privacy Shield.

Overførsel af oplysninger til andre lande udenfor EU/EØS sker i henhold til Kommissionens standardkontrakter, som findes på Kommissionens hjemmeside.

8. Sletning

8.1. Når du afmelder dig vores nyhedsbrev, fjernes du fra vores mailingliste og vi stopper med at sende dig nyhedsbreve.

8.2. Vi er dog forpligtet til at opbevare dokumentation for samtykke til nyhedsbreve i en periode på 2 år efter sidste anvendelse af samtykket. Hvis du har afmeldt dig nyhedsbrevet, bruger vi ikke oplysningerne til andet end dokumentation.

8.3. I andre tilfælde, sletter vi personoplysninger, når oplysningerne ikke længere er nødvendige af hensyn til de formål, hvorpå de blev indsamlet, dog senest 2 år efter vores seneste kontakt.

9. Dine rettigheder

9.1. Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af de personoplysninger, som vi behandler om dig.

9.2. Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

9.3. Hvis du mener, at vi behandler oplysninger om dig i strid med reglerne herom, beder vi dig tage kontakt til os på admin@webopskrifter.dk. Der kan være begrænsninger i dine rettigheder, som gør at vi ikke kan imødekomme en anmodning fra dig vedrørende dine rettigheder.

9.4. Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger om dig via Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

10. Cookies

10.1. Vi anvender cookies på vores hjemmeside Webopskrifter.dk. Du kan læse om, hvordan vi anvender cookies i vores cookiepolitik.

10.2. Hvis du ikke giver samtykke til brugen af cookies, vil der ikke blive anvendt cookies, mens du besøger hjemmesiden. Der kan dog placeres visse nødvendige cookies.

11. Opdatering

11.1. Privatlivspolitikken opdateres løbende

11.2. Senest opdateret d. 14.05.2019