Salater - opskrifter på salater

Det er nemt at blive lidt sundere med en spændende salat. Lækre opskrifter på alt fra cremede kreationer som waldorfsalat til grønne typer med spidskål eller broccoli, gavnligt gavmilde med vitaminer.


Salaten udgør et helt og sundt måltid i sig selv. Nicoise salat Den populære Nicoise salat - her med frisk tun. Den franske salat er hurtig og nem at lave. Samtidig er den fedtfattig og super sund.

Til 2 personer

Fedtfattig opskrift
En herlig og flot salat. Salat med edamamebønner En fantastisk lækker salat med edamame bønner, tomater, feta og oliven.

Ingredienser

Fedtfattig opskrift
Sund og lækker salat til frokost eller forret. Lækker frokostsalat Smag den lækre frokostsalat med bl.a. avocado, bønner, ris, og peberfrugt.

Til 2 personer

Fedtfattig opskrift
Salaten anrettet på tallerkenen. Salat med blommer, feta og svinemørbrad Lav en ekstra god salat med søde blommer og rødbeder, cremet feta og svinemørbrad med salt parmaskinke. Rig på både farver og smag.

Til 3 personer

Fedtfattig opskrift

Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.