Marmelade opskrifter

Vil du gerne lave din egen marmelade eller prøve nogle dejlige opskrifter med marmelade så er det alt sammen samlet her. Vores bedste marmelade opskrifter.

Brød med blommemarmelade.
Blommemarmelade

Det er let at lave blommemarmelade. Det kræver kun ganske få ingredienser og smager himmelsk.

Opbevar den farvestrålende hindbærmarmelade på glas i køleskabet.
Hindbærmarmelade

Lige ud af landevejen. Sådan kan den vist bedst beskrives, denne opskrift på herlig, hjemmelavet hindbærmarmelade. Nemmere bliver det simpelthen ikke.

Solbærmarmeladen har en skøn konsistens, lige til at smøre på brødet.
Solbærmarmelade

Hjemmegjort solbærmarmelade er nemt at lave og - behøver vi overhovedet sige det - virkelig lækkert. Nyd den på et stykke godt brød som en forkælelse fra morgenstunden.

Den fantastiske appelsinmarmelade laves med skræl, hvilket gør den ekstra enkel.
Appelsinmarmelade med skræl - nem opskrift

Virkelig nem opskrift på lækker hjemmelavet appelsinmarmelade med skræl. Marmeladen hældes på skoldede glas og kan holde sig i lang tid. Smager skønt på brød og i kager.

Spændende appelsinmarmelade med twist af chili.
Appelsinmarmelade med chili

Lækker og cremet appelsinmarmelade med et hint af chili, der giver marmeladen en dejlig krydret eftersmag. Kom f.eks. marmeladen på et lækkert stykke brød.

Blomme-abrikosmarmeladen har en varm, indbydende kulør.
Blomme-abrikosmarmelade

Hvorfor købe marmelade, når det så simpelt kan laves selv? Denne blomme-abrikosmarmelade smager mageløst og er skøn på brød som et ekstra godt morgenmåltid.

Her er marmeladen på en bolle.
Jordbær-Rabarber Marmelade

En dejlig hjemmelavet marmelade med jordbær og rabarber. Det er faktisk utroligt simpelt at lave og der er nok til lang tid.