Drinks med gin - side 5

Icy Daisy

En Icy Daisy er en lækker drink lavet med pebermyntelikør, gin og appelsinjuice. Skal gerne blandes i en shaker med isterninger, da den smager bedst iskold.

Jungle juice

Prøv denne eksotiske drink med smag af melon, appelsin og citron. Er utrolig velegnet som velkomstdrink og kan med fordel laves i en stor bowle som en slags punch.

Kamæleon

Eksotisk drink lavet med gin og med en smag af passionsfrugt, appelsin og lime. Den flotte drink serveres iskold sammen med et kirsebær og lidt appelsinskiver i.

Kiki

Solbærrom, Pisang Ambon og en tør gin er de eneste ingredienser der skal til for at lave en god "Kiki". Det er en lidt stærk drink som bedst nydes helt afkølet.

KN-filter

Drinken er lavet med en række forskellige velsmagende ingredienser såsom solbærvodka, blå curaçao og tequila. Man ender ud med en drink med en saft-agtig smag.

Long Sloe Comfortable Screw Up Against the Wall

Prøv denne variation af en "screwdriver" (vodka og juice), som her også indeholder Galliano, gin og Southern Comfort.

McDonalds Kande

En kande fyldt med en lækker rød drink som er god at servere for dine gæster, især hvis formålet er at komme i festhumør og fuld i en fart.

Modern love

Gin, Cointreau, appelsinjuice og grapefrugtjuice er alt hvad du skal bruge for at lave en god "Modern Love". Servér denne flotte drink med en masse knust is i.

Preludium

En simpel drink med gin og sodavand som de fleste kan lave og lide.

Summer Garden

Denne sommer drink har en sød smag af alt godt fra haven nemlig jordbær, solbær, hindbær og brombær. Lav gerne en hel kande og server for dine gæster!

The 6th gate

Opskrift på en flot og lækker drink der med garanti vil slå hårdt - især hvis du ikke er én der drikker alkohol særligt ofte!