Drinks med Cointreau - side 3

Golden Gate

Både Cointreau og orange bitter samt Pernod, supplerer whiskyen i denne drink som har samme farve som den kendte Golden Gate Bridge.

Great Barrier Reef

Prøv denne opskrift på en lækker cremet drink. Ingredienserne skal bare blendes og hældes i et glas, hvorefter der pyntes med vindruer, blåbær og ananas.

Highway to Hell

En drink med lutter skønne ingredienser såsom Cointreau og Kahlua.

Hooded Claw

Den sirupagtigt søde sveskejuice med Amaretto og Cointreau hældt udover knuste isterninger udgør en fantastisk drink.

Illusion

Denne cocktail er nem at lave og kræver indkøb af relativt få ingredienser, især hvis du i forevejen har et veludrustet barskab. Drinken består nemlig af Malibu rom, Midori, Cointreau og fløde.

Japanese Slipper

Denne japansk inspirerede drink er lavet med citronsaft, Cointreau og Midori. Den skal helst serveres iskold og hældes derfor i en shaker sammen med lidt is inden servering.

Kakao Martini med appelsin

Opskrift på en lidt alternativ "martini" som er lavet med vodka, mandarinsaft og Cointreau. Serveret i et glas med kakaokant og lidt appelsin.

Lady-like

Denne "tøse-drink" smager utrolig godt og er lavet med cointreau, appelsinsaft og cointreau. Det hele shakes med isterninger og serveres derved iskold!

Little Devil

En potent og stærk lille drink som bør drikkes langsomt hvis man ikke selv vil blive til en lille djævel.

Lord Ashley Cocktail

Denne lidt atypisk drink med bl.a. cointreau, advocaat og créme de cacao er rigtig god for dem som ønsker noget de kan nippe lidt til.

Margarita

En af de helt klassiske margaritas med tequila, Cointreau og limesaft i et glas med saltkant.

Midori Splice

En traditionel Midori Splice indeholder Midori, Malibu, ananasjuice og fløde. Denne opskrift har dog også tilføjet Cointreau og det hele blendes med isterninger til en blød konsistens.

Orgasme

Orgasme laves på mange forskellige måder rundt omkring. Her er det med Baileys og Cointreau.

Ostindisk bowle

Denne punch er lavet med cognac, cointreau, Madeira, Rhinskvin, champagne og frisk frugt. Skal helst laves nogle timer inden servering, så det kan nå at trække - det giver nemlig den bedste smag.

Sidecar

Den kendte flotte drink med brandy, Conitreau og citronsaft.