Kinesisk suppe

Til 4 personer
  • 100 g nudler (fine)
  • 150 g kinakål
  • 6 champignoner (store)
  • 225 g bacon i små tern
  • 1 l hønsebouillon
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk sojasauce sauce (Ketjap Manis)
  • 1 1/2 spsk vineddike
  • 2 skalotteløg (eller forårsløg)
  • 2 spsk olie
  • 1 1/2 tsk sesamolie
  • galanga
  • peber

Varm olien i en stor pande el. wok. Tilsæt kål, champignon og svinekød. Lynsteg over høj varme i ca. 3 min. Tilsæt bouillon og salt. Bring det i kog og lad den simre i 5 min. Tilsæt de finde nudler og soya sauce, lad det kogeigen og derefter simre i 20 min. Tilsæt vineddike, løg sesamfrøolie og lad det simre videre i 2-3 min. Til sidst tilsættes peber og galanga for at give smag.

Retten serveres rygende varm.

Indsendt af
d.
01.06.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.06.05.
Kategori: