Tomatsuppe med kødboller og pastaskruer

Det er ingen sag at lave en god gang tomatsuppe med kødboller og pasta. En herlig spise.

Til 4 personer
  • ca. 3 løg
  • 50 g margarine
  • 2 ds hakkede tomater (evt. med basillikum)
  • 5 dl bouillon (efter smag)
  • 200 g pastaskruer
  • 300 g kødboller (evt. halvt kødboller/melboller)
  • salt
  • peber
  • evt. 2 spsk hvedemel (til jævning)

Hak løgene og svits dem med margarinen i en tykbundet gryde.
Tilsæt tomaterne og bouillonen. Skru ned for blusset og lad suppen koge lidt.
Tilsæt de færdigkogte pastaskruer.
Derefter tilsæt de frosne kød-/melboller og varm dem i suppen i 2-3 min.
Smag til med salt og peber. Og hvis det ønskes kan suppen jævnes!

Indsendt af
d.
07.03.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
07.03.06.
Kategori: