Timiankartofler

Disse lækre timiankartofler er rigtig gode som tilbehør.

Til 4 personer
  • 2 kg kartofler
  • 4 fed hvidløg (revet)
  • ca. 25 g tørret timian
  • 1 dl olivenolie
  • salt

Lav en marinade af revet hvidløg, timian, salt og 1 deciliter olie. Skræl kartoflerne og skær dem i både, cirka 6-8 både per kartoffel, alt efter størrelse. Lad kartoflerne dryppe af. Hæld marinaden og kartoflerne i en stor pose, og ryst rigtig godt, indtil marinaden er godt fordelt. Læg det hele ud på en smurt bradepande, og bag i cirka 35 minutter ved 200 grader. Fem minutter før de er færdige, sætter man ovnen på grill, for at gøre dem sprøde.

Indsendt af
d.
09.10.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
09.10.06.
Kategori: