Champignonsuppe

Flødeost gør den lyse champignonsuppe til en blød, cremet oplevelse, som man nemt kan lade sig flyde med af, mens grøntsagsternene som en god kontrast bevarer noget af deres bid. Nem at lave og med ingredienser, de fleste kan lide.

star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
0 stemmer  –  Stem her
Til 3 personer
  • 500 g champignoner
  • 15 g smør
  • 2 ds hakkede tomater
  • 1 rød peberfrugt (stor)
  • 2 løg (mellemstore)
  • hvidløg efter smag
  • 1/4 madlavningsfløde
  • 125 g flødeost neutral
  • salt
  • peber
  • estragon efter smag
  • 1 l bouillon

Hak løgene groft og svits dem i smørret til de er blanke. Tilsæt de rensede, skiveskårne champignon og lad det simre i cirka 10-15 minutter. Herefter hældes bouillonen i og flødeosten røres ud i suppen.

Peberfrugt skæres i tern og tilsættes sammen med de hakkede tomater. Prøv at undgå at få for meget af tomatjuicen med. Pres også hvidløg ned i suppen efter smag.

Lad det hele koge op og tilsæt fløden til sidst. Smag til med salt, peber og estragon. Hertil kan serveres hvidløgsbrød/flutes.

Indsendt af
d.
24.05.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
24.05.07.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem