Lagkage med banancreme

Ingredienser
  • 4 æg
  • 200 g sukker
  • 100 g mel

Banancreme

  • 175 g smør (blød)
  • 150 g flormelis
  • 3 bananer (moste)

Chokoladecreme

  • 150 g flormelis
  • 2 spsk kakaopulver
  • lidt vand (varmt)

Rør æg og sukker godt sammen. Si melet og rør det derefter forsigtigt i æggeblandingen, med en gaffel. Kom dejen i 3-4 forme, der er smurte og drysset med mel. Bag ved 225 grader i 6-8 minutter.

Si 175 gram flormelis og pisk det sammen med bananer og smør. Si 150 gram flormelis i en anden skål og bland det med kakao og lidt varmt vand. Pas på at cremen ikke bliver for tynd.

Smør banan- og chokoladecreme på kagebundene, på skift. Bedst er det at smøre kagen med creme, dagen før den skal serveres.

Indsendt af
d.
24.03.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
24.03.08.
Kategori: