Torskesuppe

Opskriften på torskesuppe udgør en god hovedret til 2 personer eller forret til 4 personer.

Til 2 personer
  • 2 skalotteløg
  • 2 spsk smør
  • 1/2 fennikel
  • 6 dl fiskefond
  • 2 1/2 dl madlavningsfløde
  • salt
  • peber
  • ca. 250 g torskefilet
  • brøndkarse eller anden krydderurt til pynt

Hak skalotteløgene fint og svits dem i smørret i en gryde. Skær fennikel i tynde strimler og svits dem med.

Hæld fiskefond i gryden og bring suppen i kog. Tilsæt madlavningsfløde under omrøring. Smag til med salt og peber.

Skyl torskefileterne og skær dem i mindre stykker. Kom dem i gryden og lad dem simre et par minutter inden gryden tages af varmen og torskesuppen serveres.

Pynt med brøndkarse, dild eller anden krydderurt.

Indsendt af
d.
02.01.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
02.01.13.
Kategori: