Daim is

Til 8 personer

Bund:
3 æggehvider og 150gr sukker piskes.
150gr mandler hakkes og blandes i massen.
Bages v.170 grader i ca.45 minutter.

Is:
3 æggeblommer og en halv deciliter sukker piskes til en luftig masse.
Ca. 3 dl. piskefløde piskes stiv.
120 gram daim hakkes.
Det hele blandes sammen og hældes til sidst over bunden.
Dernæst skal det fryses i mindst 3 timer.

Indsendt af
d.
13.04.05.
Kategori:

Lav selv den lækreste is

De bedste ismaskiner

De bedste ismaskinerEn god ismaskine gør en kæmpe forskel for resultatet, så hvis du elsker is er du nødt til at have en ordentlig maskine.Find de bedste på Gelateria.dk



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.