Laksepaté

Laksepate smager virkeligt godt hjemmelavet og kan serveres varm eller kold med salat til

Til 2 personer

Sauce

Fedtfattig

1. Risene koges godt i 3 dl. vand, så de er bløde.
2. Løgene rives fint på et rivejern og kommes på en varm pande uden fedtstof, så de tager farve.
3. Laksen afdryppes i en skål.
4. Hvedemel og rismælk/skummetmælk/vand blandes og kommes i en gryde. Det varmes op så det bliver en tyk sovs. De kogte ris, løg og purløg blandes i.
5. Det hele afkøles og den afdryppede laks blandes i sammen med salt og peber.
6. Æggehviderne piskes stive og vendes i.
7. Det hele kommes i en form beklædt med bagepapir.
8. Patéen kommes i en ovn i ca. 35 min. på 200ºC.
9. Serveres varm eller kold med salat til.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.