Shots - Opskrifter på shots

Hotte opskrifter og masser af iskolde shots i flotte, farverige og festlige varianter. Slam hjemmelavede små grå, nemt frembragt af vodka og tyrkisk peber eller nyd de bedste Galliano shots.

Lækre shots der smager af traditionel dansk æblekage med flødeskum og vanilje
Æblekageshots – shots der smager af æblekage

Æblekageshots laves på æblejuice og Galliano, og de smager virkelig af æblekage. De toppes af med friskpisket flødeskum, der lige sætter prikken over i’et.

Pynt dem evt. ekstra flot med flag.
Rødgrød med fløde shots

Mega lækre rødgrød med fløde shots, der smager præcist som den dejlige danske dessert. En fantastisk kombination af friske jordbær, flødeskum og vaniljelikør.

Shottet, de kalder flyderen - med Cuba caramel og peanutbuttet - mums
Flyderen

Flyderen et et shot lavet på Cuba Caramel og peanutbutter - andet skal der ikke til. Den ser lidt sjov ud, men smagen af karamel og peanuts passer virkelig godt sammen.

Søde rabarbershots med vodka og citron
Rabarbershots

Dejlige rabarbershots, der smager både sødt og syrligt af limonade og frisk citronsaft. Man kan også tilføje en smule flødeskum, som passer godt til rabarbersmagen.

Det er svært at se på dette billede, men bananlikør og cognac lægger sig i hver sit lag.
Banana Bomber

Lækre shots med bananlikør og cognac der ligger sig oven på likøren så drinken er delt i to lag.

Vaniljeflødeskummet pryder toppen af de flotte shots, der smager af ris a la mande.
Ris a la mande shots

Super gode shots, der smager skønt af ris a la mande. De bliver med garanti et populært indslag ved festlige lejligheder.

Galliano Hot Shot

Selv om man måske ikke er så vild med kaffe så er denne Galliano Hot Shot absolut et forsøg værd. En kendt og elsket drink.

Små grå

Hjemmelavede små grå er utrolig nemt. Kræver blot vodka og tyrkisk peber. Server gerne shotsene iskolde.

gaskammer

Drinken for dig der kan godt kan tage lidt røg. Man indånder bogstaveligt talt røgdampe fra Sambuca som der er sat ild til. En rigtig slammer drink.

Smølfe shots

Smølfe shots er et sjovt og festligt indslag til enhver fest og smager samtidig også utrolig godt. Serveret med lidt flødeskum ovenpå, ligner de næsten ægte smølfer!

Stjernekaster

Lav flammende og spruttende shots med Sambuca drysses med kanel.