Røræg - Opskrifter på røræg

Røræg er godt til for eksempel brunch eller til burgers og sandwiches. Her kan du se vores gode opskrifter på røræg.

Ost og skinke giver røræggene mere smag.
Røræg med ost og skinke

Dejlig nem opskrift på røræg med ost og skinke, der giver en skøn smag til æggene. Perfekt til morgenmad eller frokost, f.eks. med en skive ristet rugbrød til.

Spinat tilføjer ikke blot lidt ekstra fylde til røræggene, men gør dem også lidt sundere.
Røræg med spinat

Fantastisk opskrift på røræg med spinat, som både gør retten lidt grønnere men også giver en ekstra lækker smag. Det er utrolig nemt at lave og passer perfekt til både morgenmad, brunch og frokost.

Billedet er ikke blevet så godt, men det ændrer ikke ved at røræg med tomat og løg smager fantatisk.
Røræg med tomat og løg

Tomat og løg kan virkelig peppe de traditionelle røræg op, så de får endnu mere smag. Og det er super let at lave.

Her anrettet med glaserede radiser og toppe af mayonnaise.
Røget makrel med røræg

Her finder du en lækker fiskeanretning med røget makrel og røræg på ristet rugbrød med hjemmerørt mayonnaise.

Ultra lækker og nem forret med blancherede grønne asparges toppet med æg og ørredrogn.
Nem forret med grønne asparges og æg

Dejlig nem forret med friske grønne asparges, der toppes med cremede æg vendt med dild. Hele herligheden pyntes med lækre ørredrogn, der løfter retten til nye højder.

Røræg er lækkert med bacon
Røræg

Røræg er en særligt lækker del af en brunch og som tilbehør til pålæg. Vores opskrift viser dig, hvordan man laver det på en let og hurtig måde.