Ostekage - Opskrifter på ostekage

Ostekage udgør en lækker dessert med dens bløde lækre konsistens af ost typisk på en bund af kiks. Vi har adskillige dejlige udgaver af opskrift på ostekage. Se selv alle de lækre ostekage varianter.

Ostekagen kan pyntes med bær og honning
Italiensk ostekage

Opskrift på ostekage som er både frisk og mild. Der er godt med knas i bunden og det smager fortræffeligt. Kagen har klassiske italienske ingredienser.

Himmelsk ostekage med chokoladesmag.
Chokoladeostekage

Denne opskrift på chokoladeostekage skal du virkelig prøve, da kombinationen af chokolade og ost giver en helt særlig smagsoplevelse.

Blåbær giver den lyse ostekage fine, violette nuancer.
Ostekage med blåbær

Anderledes og forfriskende ostekage-variant med blåbær og toppet med creme. Den tager ikke lang tid at røre sammen, men smager fortræffeligt og ser også sådan ud.

Lækker og nem opskrift på overdådig Oreo kage.
Oreo kage - nem og lækker opskrift

Vanvittig lækker og indbydende opskrift på Oreo kage, der ovenikøbet er super nem at lave. De søde chokoladebunde ledsages af en skøn smørcreme med et friskt strejf af flødeost fyldt med knuste Oreos.

Dejlig hindbær cheesecake med kiksebund og hindbærgelé.
Hindbær cheesecake

Den her opskrift giver den fineste lyserøde hindbær cheesecake med en sprød kiksebund, en fløjlsblød flødeostecreme og en klar, rød hindbærgelé på toppen.

Et stykke lækker cheesecake klar til at blive spist - opskriften er nem at følge.
Cheesecake - lækker opskrift med Digestive kiks

Lækker opskrift på cremet cheesecake med en sprød bund af knuste Digestive kiks, sødt fyld med flødeost, mascarpone og hvid chokolade samt let syrlige bær.

Her er chokoladekagen pyntet med nødder, chokoladesauce og karamelsauce.
Hvid chokoladekage med hvid creme

Himmelsk chokoladekage med hvid chokolade, vanilje og et tykt lag hvid creme af mascarpone og flormelis.

Verdens nemmeste opskrift på Nutella cheesecake med et fyld lavet af kun tre ingredienser.
Nutella cheesecake - verdens nemmeste opskrift

Det her er virkelig verdens nemmeste opskrift på Nutella cheesecake, der smager helt fantastisk. Ultra hurtig at bikse sammen, og så skal den bare stå på køl et par timer.

Et stykke lækker chokoladekage med flødeostcreme
Chokoladekage med flødeostcreme

Virkelig lækker og luftig chokoladekage med både lys og mørk chokolade samt en topping af frisk og fløjlsblød flødeostcreme, der bliver bagt sammen med kagen.