Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Forårsruller - Opskrifter på Forårsruller

Forårsruller laves på mange måder verden over. Man kan blandt andet putte grøntsager, kød og fisk i rullerne. Vi har samlet en lang række af de bedste opskrifter på forårsruller i denne kategori.

  • Tilbehør til forårsruller
        Der kan komme masser af lækkert fyld i forårsrulledejen
        Forårsrulledej - hjemmelavet dej til forårsruller

        Det er rigtig nemt at lave dej til forårsruller, der skal faktisk kun bruges 3 ingredienser.

        Smugkig på ingredienser
        • 250 g hvedemel
        • 1/2 tsk salt
        • 4 dl vand
        • ca. 1 spsk olie til stegning
        Forårsrullerne bliver simpelthen så lækre med det her fyld i.
        Fyld til forårsruller

        Lav de lækreste forårsruller med dette nemme fyld, hvor der virkelig er smæk på smagen.

        Smugkig på ingredienser
        • 200 g gulerødder
        • 300 g spidskål eller hvidkål
        • 1/2 bdt forårsløg
        • 4 fed hvidløg
        • evt. 1 frisk chili
        • 1 spsk olie
        • 500 g hakket svinekød eller oksekød
        • 5 spsk sojasauce
        • evt. 2 tsk sukker
        • peber
        • 100 g bønnespirer
        • forårsrulledej (købt eller hjemmelavet)
        • æg (til lukning af forårsrullerne)
        • olie til stegning
        Server chilisauce til forårsrullerne.
        Forårsruller med oksekød

        Sprøde, asiatiske forårsruller med oksekød - og i øvrigt alt andet, madhjertet begærer. Fantastiske som varieret aftensmåltid og som kolde snacks dagen efter.

        Smugkig på ingredienser
        • 2 gulerødder
        • 1/2 squash
        • 1 rød snackpeber
        • 1 gul snackpeber
        • 2 forårsløg
        • 1 rødløg
        • 100 g sukkerærter
        • 1 spsk ingefær
        • 1/3 frisk chili
        • 1/2 hoved savoykål eller spidskål
        • 3 spsk rapsolie eller solsikkeolie til stegning af kødet
        • 450 g hakket oksekød
        • 1 tsk salt
        • 3 spsk sød chilisauce
        • 20 stykker forårsrulledej
        • 1 dl rapsolie eller solsikkeolie til stegning af forårsrullerne
        • lidt vand til at lukke forårsrullerne med
        Hjemmelavede forårsruller.
        Forårsruller

        Dejlige hjemmelavede forårsruller med hakket oksekød og grøntsager. Det er meget nemmere at lave end mange forestiller sig.

        Smugkig på ingredienser
        • 16 plader forårsrulledej (tynde)
        • 450 g hakket oksekød
        • 1 løg
        • 1 gulerod
        • 1/2 rød peberfrugt
        • 150 g hvidkål
        • 50 g bambusskud
        • salt
        • peber
        • krydderier (efter smag f.eks. gurkemeje, cayennepeber eller kommen)
        • Rigeligt olie
        Sprøde og lækre forårsruller med filodej, der er nemme at lave.
        Forårsruller med filodej

        Lækre og sprøde forårsruller med filodej, der er super nemme at lave. Forårsrullerne er fyldt med oksekød og lækre grøntsager, som giver et dejligt bid.

        Smugkig på ingredienser
        • 1 løg
        • 2 fed hvidløg
        • 2 gulerødder
        • 1 håndfuld bønnespirer
        • 1/2 spidskål
        • 300 g hakket oksekød
        • olie
        • 2 tsk paprika
        • 2 tsk karry
        • lidt chiliflager
        • salt
        • peber
        • 2 pk filodej (120 g pr. pakke)
        • 1 æg
        De færdige forårsruller lagt i fad.
        Vegetarforårsruller

        Perfekte vegetarforårsruller med blandt andet bønnespirer og champignoner. Laves på panden.

        Smugkig på ingredienser
        • 200 g bønnespirer
        • 200 g champignoner
        • 12 stykker filodej
        • 4 salatløg
        • 1 fed hvidløg
        • 2 spsk sojasauce (kinesisk)
        • 1 1/2 dl olie (vegatabilsk)
        • salt
        • peber
        • 4 gulerødder
        Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

        © HEPHEY ApS 2002-2025