Italiensk buffet

I en italiensk buffet med f.eks. pizza, lasagne, brød og minestronesuppe er der noget for enhver smag. Både til børn og voksne. Og så er det nemt at lave.

Første skridt er at finde ud af hvad din italienske buffet skal indeholde. Tag udgangspunkt i dem der skal spise maden - det er vigtigt at der er noget for enhver smag. Og det er der heldigvis god mulighed for med en italiensk buffet.

Børn elsker italiensk mad

De fleste børn elsker italiensk mad som pizza, spaghetti og lasagne. Og her er det kun fantasien der sætter grænser. Man kan putte næsten hvad som helst på en pizza, så prøv at lave nogle forskellige slags, så der er noget at vælge imellem. Her kan du finde en masser opskrifter på pizza.

Buffet for alle

Mens børnene elsker spaghetti bolognese er spaghetti carbonara populært hos de voksne. Derudover er det oplagt at servere den berømte italienske minestronesuppe i en italiensk buffet og dertil hører lækkert italiensk brød.

Dessert efter en italiensk buffet

En rigtig italiensk buffet skal naturligvis afsluttes med desserter fra støvlelandet. Her er tiramisu og biscotti blandt de mest populære valg, og børn (og andre med hang til søde sager) vil helt sikkert elske hvis du serverer ægte italiensk is.