Chokolademuffins

Chokolademuffins der er nemme at lave og fyldt med god chokolade.

Til 14 personer
  • 150 g sukker
  • 150 g smør
  • 3 æg (medium)
  • 160 g hvedemel
  • 1 tsk kanel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 knsp salt
  • 100 g mørk chokolade (grofthakket)

Smør og sukker piskes tykt (så det er dejligt cremet). Pisk derefter æggene i ét ad gangen og pisk i ca. 1/2 minut. Bland mel, kanel, bagepulver og salt samt chokoladestykker (ikke for finthakkede). Vend blandingen i dejen, der fordeles i velsmurte muffinsforme. Bages med det samme ved 200 grader i cirka 15 minutter til de er gyldne og gennembagte.

De færdige chokolademuffins vendes ud på en bagerist med det samme.

Indsendt af
d.
05.12.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.12.04.
Kategori: