Bagt æblekage med kanel og mandler

Den her æblekage er lidt ligesom en sandkage med smag af kanel og en masse æblebåde, der gør kagen dejlig svampet i konsistensen. Derudover er den fyldt med hakkede mandler, der tilføjer ekstra knas.

xxxxxiixiixii
2,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Ingredienser
  • 3 æg
  • 225 g sukker
  • 2 spsk kanel
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 2 tsk bagepulver
  • 200 g mel
  • 1/2 dl letmælk
  • 150 g mandler
  • 500 g æble

Pisk æg og sukker lyst og luftigt.

Bland kanel, vaniljesukker, bagepulver og mel, og vend det forsigtigt i æggemassen. Tilsæt mælk, og rør, til dejen er ensartet.

Smut mandlerne, og hak dem.

Skræl æbler, og skær dem i tynde både. Tilsæt æblebåde og mandler, og rør rundt.

Fordel dejen i en smurt springform (ca. 25 cm i diameter), og bag æblekagen i ca. 1 time ved 175 grader.

Indsendt af
d.
10.01.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
10.01.05.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem