Svampet æblekage

Lækker æblekage med revet æble og en dej, som gør den dejligt svampet.

Til 6 personer
  • 150 g smør eller margarine (stuetempereret)
  • 100 g sukker
  • 3 æg
  • 100 g hvedemel
  • 1/2 tsk bagepulver
  • Evt. 1 tsk kanel eller vaniljepulver/vaniljesukker
  • 5 syrlige æbler (groftrevne)



Smør (eller margarine) og sukker røres godt sammen. Æggene røres i et ad gangen. Mel, bagepulver, kanel/vanilje og æbler vendes i. Dejen kommes i en smurt springform (22 cm i diameter).
Æblekagen bages ca. 1 time ved 175 grader.

Serveres lun - evt. med flødeskum eller creme fraiche rørt med lidt vaniljesukker.

Prøv også denne opskrift på æblekage.

Indsendt af
d.
13.08.03.
Kategori:
Indsendt af
d.
13.08.03.
Kategori: