Nem og svampet chokoladekage

Nem opskrift på chokoladekage med en dejlig svampet konsistens og masser af mørk chokolade, som giver en intens chokoladesmag.

Til 1 springform
  • 250 g mørk chokolade
  • 100 g smør
  • 85 g mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 50 g kakaopulver
  • 380 g sukker
  • 5 æg

Evt. glasur

  • flormelis
  • vand

Smelt chokolade og smør sammen i en gryde ved svag varme.

Rør mel, bagepulver, kakaopulver, sukker og æg sammen i en skål. Rør den smeltede chokolade i.

Hæld dejen i en springform eller en anden passende form.

Bag chokoladekagen ved 180 grader i ca. 50 minutter.

Kan evt. pyntes med en glasur lavet af flormelis og vand, men lad kagen køle af inden glasuren kommes på.

Indsendt af
d.
05.12.05.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.12.05.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem