Kødsovs - Opskrift på kødsovs

Hvis du godt kan lide masser af grøntsager i kødsovsen, så er denne opskrift lige noget for dig. Og man kan sagtens udelade en ingrediens, hvis man ikke kan lide den.

Til 4 personer
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 ds flåede tomater (hakkede)
  • 2 1/2 fed hvidløg
  • 250 g champignoner
  • peberblanding
  • paprika
  • chili
  • 1 ds majs
  • 1 kop frosne ærter (ekstra fine)
  • 2 løg (hakkede)
  • 1 oksebouillonterning
  • 1/2 l vand

Brun, kød, løg og champignon, sammen med krydderier og presset hvidløg. Tilsæt peberfrugter og brun dem lidt, tilsæt dernæst de flåede tomater, og lad dette småkoge et øjeblik. Tilsæt derefter vand og bouillonterning, og lad dette koge op. Når det koger, kommes ærter og majs i, og retten simrer i cirka 30 minutter. Smages til med salt og peber, og retten kan evt. jævnes med lidt maizena.

Indsendt af
d.
11.10.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
11.10.07.
Kategori: