Fedtfattig aspargessuppe

Fedtfattig men alligevel cremet aspargessuppe med friske grønne asparges. Velegnet som forret, men kan også spises som hovedret.

Sundt og nemt at lave.

Til 2 personer
  • 500 g grønne asparges
  • 1 løg
  • 1/2 l vand
  • 1 terning hønsebouillon
  • lidt smør
  • salt
  • peber

Pil og hak løget. Skær de grønne asparges i mindre stykker. Kassér de træ-agtige ender, men gem toppene.
Svits aspargesstykkerne (ikke toppene) og det hakkede løg i smøret i en gryde. Tilsæt vand og bouillonterning, og lad aspargessuppen koge i 5-10 minutter.
Lad suppen køle af, blend den, og kom den tilbage i gryden. Varm den godt igennem og pynt med aspargestoppene inden servering.

Indsendt af
d.
23.12.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
23.12.08.
Kategori: