Gulerodskage med Flødeost

En lækker gulerodskage med flødeost. Opskriften er let at lave og sikrer dig en helt særlig smagsoplevelse.

Ingredienser
  • 2 æg
  • 200 g rørsukker
  • 1 dl olie
  • 150 g hvedemel
  • 3 tsk bagepulver
  • 2 tsk citronsaft (presset)
  • lidt salt
  • 3 tsk kanel
  • 3 1/2 dl gulerødder (revet)
  • ca. 2 dl rosiner
  • 70 g valnødder (hakket)
  • smør til smøring af kageform
  • 125 g Philadelphia (kan fint være light)
  • lidt citronsaft
  • 1 1/2 dl flormelis

Pisk æg, rørsukker og olie sammen. Hæld hvedemel, bagepulver, salt og kanel i skålen og pisk det forsigtigt. Hak valnødderne og tilsæt disse samt gulerødder, rosiner og citronsaft. Det hele blandes godt før det hældes i en kageform som skal være smurt med smør. Bag dette i ovn ved 175 grader i godt og vel 45 minutter.
Når kagen er afkølet laves glasuren ved at blande philadelphia ost, flormelis og citronsaft. Dette fordeles fint over kagen inden servering.

Indsendt af
d.
26.11.09.
Kategori:
Indsendt af
d.
26.11.09.
Kategori: