Avocadosalsa

En god salsa med tomater, avocadoer og rødløg. God til tærter, pizzaer og madpandekager.

Til 2 personer
  • 3 avocadoer
  • 8 cherrytomater (eller 2 almindelige tomater pr. 8 cherrytomater)
  • saften fra 1/2 limefrugt
  • 1/2 rødløg
  • 1 håndfuld persille (eller basilikum eller koriander)

Hak rødløget fint. Halvér tomaterne og pres kernerne ud (de skal ikke bruges). Skær "tomatkødet" i små tern.
Halvér avocadoerne på langs. Fjern stenen, skrab det grønne frugtkødet ud med en ske, og skær det i tern. Pres limesaft over avocadoternene, så de ikke bliver brune.
Hak krydderurten fint og bland alle ingredienserne sammen i en skål. Servér avocadosalsaen som tilbehør til f.eks. kød, tærter, madpandekager eller pizza.

Indsendt af
d.
16.09.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
16.09.10.
Kategori: