Pizzasnegle (vegetar)

Grillede artiskokhjerter i marinade kan købes i de fleste supermarkeder - ellers kan du bruge oliven.

Ingredienser
  • 5 dl vand (lunkent)
  • 50 g gær
  • 3 spsk olie
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 300 g fuldkornshvedemel
  • 600 g hvedemel
  • 100 g pesto
  • 2 løg eller rødløg
  • 100 g champignoner
  • 100 g artiskokhjerter i marinade (grillet)
  • 400 g revet ost

Start med at lave pizzadejen. Opløs gæret i det lunkne vand. Tilsæt salt, sukker og olie. Rør fuldkornshvedemelet i, og derefter hvedemelet lidt af gangen. Lad dejen hæve tildækket i en halv times tid.

Imens hakkes løg, champignon og artiskok/oliven fint. Du kan sagtens eksperimentere med andet fyld, hvis du har lyst.

Rul dejen ud til en firkant (den skal være lidt længere i bredden end i længden).
Smør pestoen ud på dejen. Fordel løg, champignon og artiskok/oliven jævnt over dejen, og drys med osten.

Rul dejen sammen til en pølse, og skær den i ca. 2 cm tykke skiver. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 13 minutter.

Indsendt af
d.
06.01.11.
Kategori:
Indsendt af
d.
06.01.11.
Kategori: