Pizzasnegle - Opskrifter på Pizzasnegle

Bag skønne pizzasnegle med vores opskrifter. Pizzasneglene kan varieres i det uendelige og vi har samlet en række af de bedste opskrifter på pizzasnegle til dig. Gode til madpakken eller bare til hjemlig forkælelse.

Utroligt lækre pizzasnegle med oksekødsfyld og masser af smeltet ost.
Lækre pizzasnegle med oksekødsfyld

Super lækre pizzasnegle med godt oksekødsfyld, der blandt andet består af majs, peberfrugt, krydderier og selvfølgelig masser af ost. Det herlige fyld sikrer, at pizzasneglene forbliver bløde og saftige.

Pizzasneglene kan også fryses, og er velegnet i madpakken.
Pizzasnegle (vegetar)

Lav de lækreste vegetar pizzasnegle med denne skønne opskrift. Indeholder blandt andet champignon, pesto og revet ost.

Lækre pizzasnegle med oksekød.
Pizzasnegle med oksekød

Lækre pizzasnegle med oksekød samt en skøn tomatsovs med spinat. Sneglene er fyldt med smag fra lækre krydderier, og så kan de sagtens fryses ned, så lav endelig en ordentlig portion.

De lækre pizzahorn er fyldt med pepperoni, skinke, peberfrugt og ost.
Nemme pizzahorn

Ultra nemme pizzahorn med lækkert fyld af skinke, ost og pepperoni samt et lille drys oregano på toppen, der giver den helt rigtige pizzasmag.

Pizzasnegle med fyld af feta og skinke.
Pizzasnegle med feta

De bedste pizzasnegle jeg længe har smagt! Feta, oliven, skinke og resten af fyldet giver masser af smag. Lav gerne mange i samme omgang, da de sagtens kan fryses ned.

De her pizzasnegle er superlækre, og så gør de sig godt i enhver madpakke.
Pizzasnegle med spinat og parmaskinke

Lækre pizzasnegle med spinat og parmaskinke, der er perfekte til den lille sult. Spinaten røres ud i pizzasaucen og gør sneglene ekstra saftige og gode.

Pizzasnegle er nemme at lave og velegnede i f.eks. madpakken.
Pizzasnegle

Bag selv pizzassnegle ved at følge vores populære opskrift. Pizzasneglene er nemme at lave og gode til f.eks. børns madpakke.

En plade med pizzasnegle.
Pizzasnegle med skinke

Fantastiske pizzasnegle med skinke, ost og pesto, der er nemme og hurtige at lave. Dejen er lavet med både rugmel og havregryn, hvilket gør pizzasneglene mere mættende er perfekte til madpakken.

Pepperonierne giver lige den ekstra gode smag.
Pizzasnegle med pepperoni

Pizzasnegle er både ekstremt praktiske til madpakken eller frokost og så smager de bare skønt. Lav gerne mange af gangen.