Fennikelsalat med appelsin

Fennikelsalat med appelsin er en uimodståelig salat helt perfekt til kød - og fiskeretter. Fennikel har en lakridsagtig smag, der sammen med appelsinens surhed og friskhed går virkelig godt i spænd. Her er det muligt at få lakridsoplevelsen på den rigtig gode måde!

Til 2 personer
  • 1/2 fennikel
  • 2 appelsiner
  • 1/2 bk bredbladet persille (á ca. 40 g)
  • 10 sorte oliven

Skær bund og eventuel top af den skyllede fennikel. Skær fennikelen i tynde skiver/strimler.

Skær skrællen af appelsinerne og skær dem i skiver. Fjern eventuelle kerner.

Skyl persillen og hak den evt. groft.

Bland fennikel- og appelsinskiver, persille og oliven sammen i en skål.

Velbekomme.

Indsendt af
d.
04.07.12.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.07.12.
Kategori: