Spaghetti med rejer

Spaghetti med rejer er en fuldstændig fantastisk ret, der er let at kaste sig over i hverdagen, ser indbydende ud og vigtigst af alt smager skønt.

Rejer passer perfekt til den lækre spaghetti der i denne opskrift er overhældt med smagfuld hvidløgs/chiliolie. Proteinindholdet er meget højt i rejer og indeholder ligeledes de sunde fiskeolier, som er så vigtige for, at vi mennesker kan fungere såvel fysisk som psykisk.

Til 2 personer
  • 250 g spaghetti
  • 300 g rejer i lage (drænet vægt)
  • 100 g hvidløg i chiliolie (inkl. olien)
  • 1/2 fennikel
  • 2 spsk olie
  • 6 forårsløg
  • 2 bdt persille

Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

Pres rejerne fri for lage og kom dem i en skål. Hæld hvidløgsfed og chiliolie over.

Skær fennikkelen i tynde skiver og svits skiverne i olie på en pande.

Skær forårsløgene i tynde skiver og hak persillen.

Kom forårsløg, persille og de stegte fennikkelskiver i skålen med rejer. Bland den afkølede kogte spaghetti i.

Kan spises med det samme, eller trække i køleskabet indtil servering.

Indsendt af
d.
21.05.12.
Kategori:
Indsendt af
d.
21.05.12.
Kategori: