Æblekage med ingefær

Forrygende æblekage med frisk ingefær og kanel, som passer suverænt godt sammen med æblerne og skaber en rigtig lækker smag. Kagen bliver dejligt svampet i konsistensen og kan med fordel serveres med flødeskum, creme fraiche eller vaniljeis.

  • Æblerne kan arrangeres i et flot mønster på toppen af kagen.
  • Den svampede æblekage med ingefær, som skaber en rigtig god smag.
  • Med en klat flødeskum på toppen er kagen helt perfekt.

Til 1 springform

Forvarm ovnen til 190 grader.

Pisk æg sammen med brun farin og sukker til en luftig blanding. Rør fintrevet ingefær og smeltet smør i.

Bland hvedemel, kanel og bagepulver. Sigt det, og fold det forsigtigt i kagedejen. Rør yoghurt i stille og roligt. Hæld dejen op i en smurt springform (ca. 20 cm).

Skær æblerne i både, og fordel dem på dejen. Bag æblekagen i ca. 25 minutter.

Indsendt af
d.
04.10.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.