Æblekage med ingefær

Forrygende æblekage med frisk ingefær og kanel, som passer suverænt godt sammen med æblerne og skaber en rigtig lækker smag. Kagen bliver dejligt svampet i konsistensen og kan med fordel serveres med flødeskum, creme fraiche eller vaniljeis.

Til 1 springform
  • 2 æg
  • 75 g brun farin
  • 75 g sukker
  • 1 1/2 tsk ingefær (fintrevet)
  • 75 g smør (smeltet)
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk kanel
  • 3/4 tsk bagepulver
  • 1/2 dl naturel yoghurt
  • 1 1/2 æble
  • evt. flødeskum (til servering)

Klik her og få vores nye e-kogebog med de lækreste æblekager - helt gratis.

Forvarm ovnen til 190 grader.

Pisk æg sammen med brun farin og sukker til en luftig blanding. Rør fintrevet ingefær og smeltet smør i.

Bland hvedemel, kanel og bagepulver. Sigt det, og fold det forsigtigt i kagedejen. Rør yoghurt i stille og roligt. Hæld dejen op i en smurt springform (ca. 20 cm).

Skær æblerne i både, og fordel dem på dejen. Bag æblekagen i ca. 25 minutter.

Indsendt af
d.
04.10.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.10.18.
Kategori: