Nem æbletærte med kanel og smuldredej

Virkelig nem og lækker æbletærte med kanel og en hurtig smuldredej med havregryn, mel, smør og sukker.

Til 6 personer
  • 200 g smør
  • 200 g sukker
  • 100 g hvedemel
  • 100 g havregryn
  • ca. 5 æbler
  • 1 tsk kanel

Skræl æblerne og skær dem i både. Læg æblebådene i et smurt tærtefad, og drys kanel over.

Ælt smør, sukker, mel og havregryn sammen i en skål, og smuldr dejen over æblerne.

Bag æbletærten ved 200 grader i ca. 25 minutter, eller til den er gylden. Den er blød når den kommer ud af ovnen, men når den lige køler lidt af, så bliver dejen dejligt sprød.

Server f.eks. med creme fraiche, is eller flødeskum.

Indsendt af
d.
25.04.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
25.04.07.
Kategori: