Boller med rosiner og valnødder

Giv dine boller en mere fyldig, interessant smag og en mere varieret tekstur ved at tilsætte rosiner og fine bidder af valnød. Creme-fraichen gør bollerne mere luftige, mens havreklid med dets høje fiberindhold højner ernæringsværdien.

xxxxxxxiixii
3,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 14 stk
  • 15 g gær
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk salt (fint)
  • 1 dl creme fraiche (5%)
  • 4 dl vand
  • 50 g rosiner
  • 50 g valnødder (hakkede)
  • 100 g havreklid
  • 650 g hvedemel

Kom gær, olie og salt i en skål sammen med vand og creme fraiche. Rør gæren ud og tilsæt så valnødder og rosiner.

Kom havreklid i og tilsæt herefter mel, lidt af gangen. Ælt til dejen er fast.

Form til boller og lad dem hæve i 30 minutter. Bag dem herefter i 12 minutter ved 200 grader.

Indsendt af
d.
10.08.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
10.08.13.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem