Bolleopskrifter - Opskrifter på boller

Opskrifter på boller af alle slags. Skal du f.eks. bage grovboller, fødselsdagsboller eller chokoladeboller så har vi her samlet alle de bedste opskrifter.

En let gylden morgenbolle.
Morgenboller - Lækre koldhævede morgenboller

Lækre morgenboller hvor dejen laves dagen i forvejen, så du kan stå op næste morgen og lave nybagte boller på ingen tid.

Sunde boller med gulerødder og masser af kerner.
Boller til madpakken

Opskrift på boller som passer perfekt til madpakken til børn eller voksne. Mætter og smager godt.

En bageplade med gode boller.
Chokoladeboller

Chokoladeboller er populære hos alle aldersgrupper. I denne opskrift er de lavet med fuldkornsmel og mørk chokolade.

Lækre teboller lige til at spise.
Gode teboller

Gode teboller som er fuldstændig ukomplicerede at lave.

God krumme selvom grahamsbollerne er grove.
Grahamsboller

Lækre grahamsboller med en grov struktur og et dejligt bid, som både er nemme at lave og har et højt fiberindhold.

Lav gerne en bageplade ad gangen.
Suppebrød

Prøv denne lækre opskrift på suppebrød og det er slut med at købe billige flutes i butikken.

De lune bananboller smager også godt med peanutbutter.
Bananboller

Disse bananboller er en rigtig god eftermiddagssnack som bl.a. indeholder banan, havregryn, valnødder og rosiner.

Server f.eks. til børnefødselsdag eller til eftermiddagskaffen
Bløde bamseboller

Skøn opskrift på bløde bamseboller, der smager helt forrygende af kardemomme. De kan serveres med smør på til f.eks. børnefødselsdagen eller eftermiddagskaffen.

Du kan evt. undlade fennikel, hvis du ikke er så begejstret for denne smag.
Fuldkornsboller

Formidable fuldkornsboller med fennikel, som gør dem perfekte til madbrød, men også kan udelades, hvis man ikke ønsker den smag. Kan også spises til frokost.

Lækre müsliboller pyntet med græskarkerner.
Müsliboller

Müsliboller med nødder og bær, egnet til det meste: Til morgenmad, madpakken, et sundt mellemmåltid. Lav gerne en stor portion og frys dem ned.

Spinatbollerne er dejligt luftige og med lidt knas fra solsikkekerner.
Spinatboller

Lækre spinatboller med en dejlig sammensætning af groft mel og kerner samt spinat, som tilføjer masser af saft og kraft.

Med de fine stykker squash tager de nybagte squashboller sig godt ud.
Squashboller

Grove squashboller, velegnede som madbrød og tilbehør til suppe eller andre hovedretter. Men også lækre som de er med lidt smør eller en skive ost på.

De nybagte æbleboller
Æbleboller

Lækre æbleboller med en let og fin sødme. De revne æbler forhindrer bollerne i at blive tørre.

Lækre boller med durummel
Boller med durummel

Dejlige boller med durummel, der smager allerbedst, når de er nybagte. Især hvis man får dem lune med lidt smør, for de minder meget om klassiske fødselsdagsboller.

En hel kurv fuld af skønne friskbagte ciabattaboller
Ciabattaboller

Dejlige luftige ciabattaboller, der bliver koldhævede og dermed får den lækreste krumme. Bollerne bages ved høj varme, hvilket giver dem en dejlig sprød overflade.