Opskrifter på boller af alle slags. Skal du f.eks. bage grovboller, fødselsdagsboller eller chokoladeboller så har vi her samlet alle de bedste opskrifter.
Bolleopskrifter - Opskrifter på boller

Lækre morgenboller hvor dejen laves dagen i forvejen, så du kan stå op næste morgen og lave nybagte boller på ingen tid.

Opskrift på boller som passer perfekt til madpakken til børn eller voksne. Mætter og smager godt.

Chokoladeboller er populære hos alle aldersgrupper. I denne opskrift er de lavet med fuldkornsmel og mørk chokolade.

Virkelig gode og luftige teboller som er super nemme at lave. De er klar på kun 25 minutter, for de skal ikke hæve.

Lækre grahamsboller med en grov struktur og et dejligt bid, som både er nemme at lave og har et højt fiberindhold.

Prøv denne lækre opskrift på suppebrød og det er slut med at købe billige flutes i butikken.

Disse bananboller er en rigtig god eftermiddagssnack som bl.a. indeholder banan, havregryn, valnødder og rosiner.

Skøn opskrift på bløde bamseboller, der smager helt forrygende af kardemomme. De kan serveres med smør på til f.eks. børnefødselsdagen eller eftermiddagskaffen.

Formidable fuldkornsboller med fennikel, som gør dem perfekte til madbrød, men også kan udelades, hvis man ikke ønsker den smag. Kan også spises til frokost.

Müsliboller med nødder og bær, egnet til det meste: Til morgenmad, madpakken, et sundt mellemmåltid. Lav gerne en stor portion og frys dem ned.

Lækre spinatboller med en dejlig sammensætning af groft mel og kerner samt spinat, som tilføjer masser af saft og kraft.

Grove squashboller, velegnede som madbrød og tilbehør til suppe eller andre hovedretter. Men også lækre som de er med lidt smør eller en skive ost på.

Lækre æbleboller med en let og fin sødme. De revne æbler forhindrer bollerne i at blive tørre.

Dejlige boller med durummel, der smager allerbedst, når de er nybagte. Især hvis man får dem lune med lidt smør, for de minder meget om klassiske fødselsdagsboller.

Dejlige luftige ciabattaboller, der bliver koldhævede og dermed får den lækreste krumme. Bollerne bages ved høj varme, hvilket giver dem en dejlig sprød overflade.