Brownies med hvid chokolade og hindbær

Denne brownie er perfekt for dig som elsker hvid chokolade og hindbær. Kagen lever måske ikke op til sit navn i forhold til farven, men på smag og konsistens er den en klar vinder.

Til 8 personer
  • 75 g smør (stuetemperatur)
  • 125 g sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 æg
  • 150 g mel
  • 1/2 tsk salt
  • 150 g hindbær (friske eller let optøet fra fryseren)
  • 250 g hvid chokolade

Forvarm ovnen til 180 grader.

Smelt halvdelen af den hvide chokolade i et vandbad. Vær sikker på at bruge lav varme ellers klumper chokoladen. Rør rundt mens det smelter.

Pisk smør og sukker med en elpisker, indtil blandingen er glat og hvid. Rør æggene i og dernæst den smeltede chokolade, mel, vaniljesukker og salt.

Knæk resten af chokoladen i små stykker og tilsæt dem og hindbærrene i dejen. Hæld dejen i en form (20 cm) og bag i ovnen i 30-35 minutter.

Indsendt af
d.
03.10.13.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.10.13.
Kategori: