Citronmuffins med hvid chokolade
Disse citronmuffins med hvid chokolade er de lækreste små fristelser, og så er de ovenikøbet supernemme at bage, hvis blot du følger denne simple opskrift. Mums!
Ingredienser
til18 stk
6 stk
12 stk
18 stk
24 stk
30 stk
36 stk
42 stk
48 stk
- 3 økologiske citroner
- 100 g marcipan
- 135 g smør
- 3 æg
- 200 g sukker
- 200 g hvedemel
- 1 1⁄2 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljepulver
- 125 g hvid chokolade
Riv skallen af citronerne, og pres saften – der skal gerne blive ½ dl citronsaft pr. citron. Stil det til side. Riv marcipanen, og stil den til side. Smelt smørret, og lad det køle af.
Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse. Pisk det smeltede smør samt citronsaft og -skal i. Rør marcipanen i.
Kom mel, bagepulver og vaniljepulver i en skål, og si det over i æggemassen. Vend det hele forsigtigt sammen. Rør til sidst de hvide chokoladeknapper i.
Fordel dejen i muffinsforme, og bag de små muffins ved 200 grader i ca. 15 minutter. Lad dem køle af, og nyd dem.