Asiatisk coleslaw

Denne asiatiske coleslaw er både sund og lækker. Den fungerer perfekt som tilbehør til f.eks. kød og fisk, og den kan også bruges som tilbehør eller sågar fyld til hjemmelavede forårsruller.

Til 3 personer
  • 1/2 hoved spidskål eller savoykål eller hvidkål
  • 1/2 kg gulerødder
  • 1/2 rødløg
  • 1 rød chili
  • evt. 1 håndfuld frisk koriander
  • evt. 50 g peanuts

Dressing/marinade

  • 1 spsk sojasauce
  • saften fra 1/2 limefrugt
  • 1 spsk sesamolie eller rapsolie
  • 1 spsk flydende honning

Start med at røre ingredienserne til dressingen sammen.

Skyl kålen og snit den fint. Lad det trække i marinaden.

Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet. Hak rødløget fint.

Skyl chilien, flæk den på langs og fjern kernerne. Skær den i tynde skiver/strimler.

Bland gulerødder, rødløg, chili og evt. koriander sammen med kålen og marinaden.

Hak evt. nogle peanuts, som kan bruges som drys ovenpå coleslaw'en.

Kan f.eks. serveres til forårsruller, asiatiske kyllingespyd eller en god bøf.

Indsendt af
d.
05.10.14.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.10.14.
Kategori: