Asiatiske kyllingespyd

Kyllingefileter skåret i mindre stykker og vendt i en herlig marinade af soya og honning. Kommes på spyd sammen med grøntsager efter smag og tilberedes på grillen eller i ovnen.

Til 2 personer
  • 300 g kyllingefilet
  • 2 spsk sojasauce
  • 2 spsk honning
  • 2 spsk flydende margarine eller rapsolie
  • 1 dl sesamfrø (gerne en blanding af sorte og hvide)
  • grøntsager (f.eks. cherrytomater, peberfrugt, champignoner og rødløg)

Lav marinaden af soya, honning og margarine/olie. Skær kyllingen i mindre stykker der passer til spyddene. Lad kyllingestykkerne trække i marinaden i minimum 1 time. Skær grøntsagerne i mindre stykker, der passer til spyddene.

Tag kyllingestykkerne op af marinaden og vend dem i sesamfrø.
Sæt skiftevis kylling og grøntsager på spyddene og tilbered på grillen eller i ovnen i ca. 12 minutter ved 210 grader.

Indsendt af
d.
01.08.11.
Kategori:
Indsendt af
d.
01.08.11.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem